Tulossa olevat kurssit löydät Ajankohtaista-sivulta.

Ja jos ryhmätunti on hankala sovittaa kalenteriin tai joogan aloittaminen ryhmässä jännittää, tule aluksi yksityistunnille tai tilaa sellainen kotiisi

Nyt olemme jo aivan riippuvaisia jokaviikkoisesta joogasta kotonamme. Marika on mutkaton, osaava ja hyvin selkeä ohjaaja. Olen joogannut vuosia, ja nyt vasta oikein ymmärrän monien liikkeiden idean, kun Marika ohjaa henkilökohtaisesti. Luxusta, että saamme mieheni kanssa joka viikko oman joogatunnin kotiimme. Tässä tähän asti vuoden kestäneessä lähiohjauksessa olen oppinut joogasta enemmän kuin aiempina vuosina yhteensä, ja kun välillä käyn ryhmätunneilla, saan niistä paljon enemmän irti kotijoogamme ansiosta. Kyllä suosittelen!

Joogakursseillani on kiva tunnelma ja aloittelijankin hyvä harjoitella. Jos kuitenkin kynnys joogan aloittamiseen ryhmässä tuntuu korkealta tai haluat käydä liikkeitä tarkemmin läpi, niin voit tulla yksityistunnille. Yksityistunteja voi sopia yhden kerrallaan tai muutaman kerran sarjana. Yksityistunti 60 euroa/60 min, 80 euroa/90 min.

 

Joogatunti kotonasi

Ihana vaihtoehto on sopia joogatunti kotikäyntinä, jolloin voit joogata vaikka yhdessä puolison kanssa. Tästä vaihtoehdosta ovat tykänneet esimerkiksi yrittäjäpariskunnat tai vuorotyötä tekevät. Riittää, että olohuoneesta löytyy parin-kolmen joogamaton verran tilaa. Jooga kotikäyntinä 80 euroa/60 min, 100 euroa/90 min.

Joogakurssi työpaikalla tekee harrastamisen helpoksi

Kynnys joogan aloittamiseen oli korkea, kun oma notkeus on aina ollut rautakangen tasoa. Yllätyin kuitenkin omasta nopeasta edistymisestä: notkeus lisääntyi huimasti (ilman väkivaltaisia asentoja), samoin lihaskunto ja kokonaisvaltainen hyvä olo. Ja kehonhallinta. Istumatyöläiselle kerrassaan mainiota liikuntaa. Suosittelen myös lenkkeilijöille.

Säännöllinen joogaharjoitus lisää työhyvinvointia laukaisemalla jännitystä, vahvistamalla kehoa ja lisäämällä liikkuvuutta. Työpäivää ennen tai sen päätteeksi yrityksen omissa tiloissa järjestetyt joogakurssit ovat saaneet paljon kiitosta henkilökunnalta: työpaikalla tapahtuva kurssi tekee säännöllisen harjoittelun helpoksi, lisäksi tuttu porukka ja ohjaaja madaltavat kynnystä tulla ryhmätunnille.

Saisiko teidänkin työpaikalla koottua oman ryhmän – kysy lisää tai pyydä tarjous:
p. 040 501 3297/Marika tai jooga(at)marikas.fi,