Marikas Oy

Uskon terapiassa lempeään lujuuteen, siihen että uskalletaan kohdata kipeätkin asiat, kunhan mukana on riittävä tuki ja turva. Ja välillä ilo! Terapeuttina olen läsnäoleva, tarkka ja annan tilaa asiakkaalle. Tykkään vertauksesta, että terapeutti on itsehavainnoinnin assistentti, joka ei anna vastauksia, vaan auttaa löytämään ne itsestä.

Työskentelen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Tuttuja teemoja ovat mm. trauma ja keho, läheisriippuvuus, ylisuorittaminen, stressi, uupumus, masennus, addiktiot, kiintymyssuhde, kehityksellinen trauma, häpeä, jännittäminen, parisuhde, vanhemmuus, menetykset.

Otan asiakkaita vastaan Helsingissä Lapinlahden Lähteellä. Varaa aika tai kysy lisää: marika.lehtimaki(at)marikas.fi tai 0405013297

Hinta
  • Yksilötapaaminen (hahmoterapia, valmennus, työnohjaus, TRE) 80 eur/krt/45 min (yksityiset sis. alv 24%, yritykset + alv 24%)
  • Paritapaaminen 150 eur/krt/90 min

Marika Lehtimäki

  • Gestalt- eli hahmoterapeutti (GIS, Gestalt Institute of Scandinavia http://gis-international.dk/). Lisätietoja gestalt- eli hahmoterapiasta Suomen Hahmoterapia ry:n sivulta: http://www.hahmoterapia.fi/
  • Sertifioitu TRE (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) -ohjaaja (yksilöohjaus ja ryhmät, lapset ja nuoret, kaltoinkohtelun uhrit)
  • Ihminen tavattavissa -mentor
  • Joogaopettaja (Villa Mandala)
  • Vakautta vanhemmuuteen -koulutus (Traumaterapiakeskus), meneillään.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen MMM (ympäristoekonomia, ympäristönsuojelu, viestintä). Ennen terapeutiksi kouluttautumista työskentelin erilaisissa viestinnän ja markkinointiviestinnän tehtävissä sekä projektijohtajana, joten minulla on monipuolinen kokemus erilaisista ja erikokoisista organisaatioista.

Marikas Oy, Y-tunnus 2580364-3