Etsitkö terapeuttia?

Osana gestalt- eli hahmoterapeuttiopintoja otan vastaan asiakkaita opiskelijatyönä. Gestalt-terapia on psykoterapian suuntaus, joka painottaa asiakkaan kokemusta nykyhetkessä – tässä ja nyt. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta omista käyttäytymismalleista, tarpeista ja tunteista, joihin päästään käsiksi paitsi puhumalla, myös esim. kehotuntemusten kautta. 

Voit tulla vastaanotolle monenlaisten asioiden, tilanteiden ja tunteiden kanssa: Esimerkiksi jos sinulla on elämässäsi joku kriisi tai iso elämänmuutos tai jos mietit työssä jaksamista, parisuhteen tilannetta tai koet haasteita vanhemmuudessa. Tai tunnet epämääräistä levottomuutta, haluat lakata suorittamasta. Työskennellä voi tilanteesta riippuen muutaman kerran tai useamman kuukauden/vuoden.

Opiskelijatyönä terapia maksaa 60 euroa/60 min (sis. alv 24%). Otan asiakkaita vastaan Espoon Leppävaarassa. Varaa aika tai kysy lisää: marika.lehtimaki(at)marikas.fi tai 0405013297 Ja olemme liian tuttuja tai asut kauempana, voin suositella sopivaa opiskelijakollegaa.

Olen Ihminen tavattavissa -mentor, TRE (Trauma Releasing Exercises) -ohjaaja sekä joogaopettaja. Hahmoterapiaa opiskelen Tanskassa (GIS, Gestalt Institute of Scandinavia http://gis-international.dk/) neljättä eli viimeistä vuotta. Osana työharjoittelua käyn säännöllisesti työnohjauksessa. Lisätietoja hahmoterapiasta Suomen Hahmoterapia ry:n sivulta: http://www.hahmoterapia.fi/ 

 

Kaipaatko mentorin keskustelutukea?

Ihminen tavattavissa -mentorointi tarjoaa matalan kynnyksen keskustelutukea itsetuntemuksen lisäämiseksi.

Sana mentor tulee Kreikan mytologiasta ja tarkoittaa ohjaajaa, opastajaa, rinnalla kulkijaa. Ihminen tavattavissa -mentor on itse käynyt läpi menneisyyttään ja ihmissuhteitaan sekä tutustunut itseensä, omiin tapoihin tuntea ja reagoida. Sitä kautta hän pystyy olemaan tukena toisen ihmisen prosessissa, rinnallakulkijana ja peilinä. Mentorilla on myös takana Tommy Hellstenin ja Irene Kristerin kehittämä neljän vuoden kokemuksellinen koulutus.

Tarvittaessa voin yhdistää mentorointiin kehon jännityksiä poistavaa TRE-menetelmää (Tension and Trauma Releasing Exercises).

Ihminen tavattavissa -mentorin vastaanotolle voi tulla kuka tahansa omasta kasvusta ja elämänsä syventämisestä kiinnostunut. Työskennellä voi tilanteesta riippuen muutaman kerran tai useamman kuukauden/vuoden ajan. Yksi tapaaminen kestää 60 min., hinta 80 eur (sis. alv 24 %).

Kysy lisää tai varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen: 040 501 3297 tai mentor(at)marikas.fi

Otan yksilöasiakkaita vastaan Espoon Leppävaarassa.

Jos olemme liian tuttuja tai asut kauempana, voin myös vinkata sinut kollegalle.